NOUTATI

Șoferul fugar din Gheboieni: Bătrân de 79 de ani victima unui accident pe DN 72

Ziua de 19 octombrie a fost una marcată de ghinion pentru un bătrân în vârstă de 79 de ani din orașul Găești. Acesta a ajuns în mod urgent la spital după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 72, pe raza orașului din vestul județului.

Evenimentul tragic l-a avut ca protagonist pe un bărbat în vârstă de 56 de ani, domiciliat în Gheboieni, care se afla la volanul autoturismului implicat în accident. În urma impactului puternic, șoferul nu a arătat niciun pic de milă pentru victima sa. Dispariția sa de la locul accidentului a lăsat un gol în sufletele celor ce au fost martori la nefericitul eveniment.

Cu toate acestea, polițiștii au fost hotărâți să aducă răspunsul pe care toată lumea îl aștepta. Prin investigații amănunțite, oamenii legii l-au găsit pe conducătorul auto în localitatea în care acesta locuia. Nu s-a putut rămâne impasibili la drama prin care a trecut bătrânul de 79 de ani și la nedreptatea suferită de acesta.

„La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în Găești. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un biciclist, în vârstă de 79 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe drumul național 72, dinspre Găești către Târgoviște, a fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Gheboieni. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fiind ulterior identificat de către polițiști în localitatea sa de domiciliu”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Dâmbovița.

Polițiștii se află în plin proces de cercetare pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii accidentului rutier și pentru a lua măsurile procedurale prevăzute de lege. Este esențial ca dreptatea să fie făcută și că victima să primească repararea nedreptății suferite.