NOUTATI

Șofer drogat, cu permisul suspendat, provoacă accident cu 7 răniți în Constanța

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, cu permisul suspendat după ce fusese prins cu o zi înainte conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, a provocat un accident rutier cu șapte răniți în municipiul Constanța.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism Audi A6 pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre strada Alba Iulia către strada Dezrobirii. În apropierea unui sens giratoriu, el a acroșat cu partea frontală a autoturismului partea din spate a unui alt autoturism, care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât acesta a fost proiectat înainte, acroșând un autobuz și un microbuz.

În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite, dintre care patru pasageri din autoturismul condus de bărbatul drogat. Dintre aceștia, unul a va necesita 120 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fugit de la locul accidentului, dar s-a prezentat la Poliție la aproape 12 ore de la producerea acestuia. El a fost arestat preventiv pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Urmariti-ne pe Google News