NOUTATI

Șofer din Băleni, cercetat penal după ce a lovit o minoră pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului

Un tragic incident rutier a avut loc miercuri, 8 noiembrie, în localitatea Comișani, marcând comunitatea din Băleni. Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Băleni, este acum supus cercetărilor penale după ce, conform informațiilor oferite de poliție, a lovit o minoră de 14 ani și a părăsit locul accidentului.

În urma impactului, copila a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale urgente. Evenimentul dureros a avut loc în momentul în care tânăra se afla pe trecerea de pietoni, fiind lovită de autoturismul condus de tânărul din Băleni.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au demarat imediat cercetările, iar în urma investigațiilor preliminare au constatat că șoferul implicat ar fi părăsit locul accidentului. Cu toate acestea, acesta a fost identificat și acționat conform legii în urma eforturilor depuse de forțele de ordine.

IPJ Dâmbovița a comunicat că în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabilii cu exactitate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Acest incident tragic pune în lumină importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite acordate traversării străzii, mai ales în proximitatea trecerilor de pietoni. Comunitatea din Băleni trăiește acum cu speranța ca tânăra să se recupereze și cu așteptarea ca justiția să își facă datoria în ceea ce privește cercetările legate de acest caz sensibil.

Urmariti-ne pe Google News