NOUTATI

Șofer Băut Provocă Accident Violent in Targoviste, o Femeie Rănită”

Un accident rutier cu un impact puternic s-a produs luni, pe Bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Târgoviște, rezultatul fiind trei autoturisme implicate și o femeie rănită. Evenimentul nefericit a fost provocat de un șofer de 34 de ani, testat pozitiv cu aparatul etilotest, care a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia accidentată, care se afla la volanul unuia dintre autoturisme, a avut nevoie de asistență medicală urgentă și a fost transportată imediat la cel mai apropiat spital.

Din investigațiile preliminare ale polițiștilor, se pare că șoferul băut, originar din satul Valea Voievozilor, în timp ce conducea pe Bulevardul I.C. Brătianu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Târgoviște. Ulterior impactului, mașina acestuia a ricoșat în autoturismul condus de femeia de 33 de ani, care a rezultat rănită în urma accidentului.

În prezent, poliția efectuează cercetări amănunțite pentru a stabili cu precizie toate împrejurările exacte în care s-a produs acest accident nefericit, pentru a putea evalua corect responsabilitățile fiecărei părți implicate. În intervalul următor, polițiștii vor trebui să stabilească dacă viteza, neatenția sau alți factori au contribuit la producerea acestui accident cumplit.

Urmariti-ne pe Google News