NOUTATI

Șoc în comuna Pietrari: Cum era sa ajunga o femeie sub roțile propriului tractor – Detaliile dramatice ale serii!

Femeie de 48 de ani, grav rănită după ce a căzut de pe un tractor în mers în comuna Pietrari”

O femeie în vârstă de 48 de ani, din satul Valea, comuna Pietrari, a trăit momente de coșmar vineri seara, când a suferit un accident grav. Acesta a căzut de pe un tractor aflat în mișcare și, în plus, a fost și acroșată de vehicul.

Tragedia a avut loc pe drumul comunal 138. Tractorul era condus de un bărbat de 27 de ani, tot din satul Valea. Incidentul a alertat forțele de ordine, care s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. În urma verificărilor preliminare, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au stabilit că femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut din tractor, fiind ulterior acroșată de acesta.

Victima a fost transportată imediat la spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, continuând cercetările pentru a stabili toate detaliile legate de acest nefericit incident, conform unui comunicat emis de IPJ Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News