NOUTATI

Sicriu alb: Tânăra Andreea, ucisă într-un act de gelozie extremă cu 60 lovituri de cuțit.

Într-o zi înnorată de tristețe, comunitatea din Baia de Aramă a fost zguduită de vestea că Andreea, o tânără cu aspirații medicale, a fost adusă acasă pentru ultima dată, într-un sicriu alb, simbol al purității și al viselor neîmplinite. La doar 21 de ani, Andreea a fost victima unei crime brutale, comise de un coleg de facultate, care, copleșit de gelozie, a decis să-i pună capăt vieții cu peste 60 de lovituri de cuțit.

Cunoscut în comunitate ca un tânăr religios și aparent liniștit, agresorul era student la Medicină și Teologie. Însă, în spatele acestei măști de om integru, se ascundea un suflet tulburat, incapabil să accepte pierderea iubirii Andreei. Într-un acces de furie, a sechestrat-o pe tânără și a atacat-o cu o violență inimaginabilă. Andreea a luptat cu disperare pentru viața ei, lăsând urme ale luptei sub formă de sânge și piele sub unghiile ei.

Familia îndurerată și colegii de facultate ai Andreei s-au reunit la Institutul de Medicină Legală din Timișoara pentru a-și lua rămas bun. Câteva ore mai târziu, sicriul alb a ajuns în casa părintească, unde o mulțime de prieteni și cunoscuți au venit să-și exprime jalea și să plângă alături de familie. Într-o atmosferă încărcată de emoție, au rostit cuvintele grele: “Andreea, ai ajuns acasă, mamă”.

Această poveste tragică reverberează durerea unei comunități întregi și ridică întrebări profunde despre siguranța și sănătatea mentală în rândul tinerilor.

Urmariti-ne pe Google News