NOUTATI

Si-a aruncat cainele de la etajul cinci dupa o cearta cu sotia.

Bărbat in vârstă de 62 de ani cercetat pentru uciderea cu intenţie a unui animal, după ce a aruncat un câine de la etaj.

Un bărbat din București, în vârstă de 62 de ani, se află sub controlul judiciar în urma unui incident șocant în care a aruncat un câine de la etajul 5 al unui bloc. Acest incident a avut loc în urma unui conflict iscat între bărbat și soția sa.

Incidentul a condus la convocarea agenților de la Secția 8 Poliție și ai Serviciului pentru Protecția Animalelor. O alertă a fost făcută în jurul orei 00,00 prin intermediul sistemului de urgență 112. Conform declarațiilor DGPMB, bărbatul și-ar fi aruncat câinele de la un etaj superior al unui bloc din Sectorul 2.

O echipă formată din polițiști și un medic veterinar din cadrul Serviciului pentru Protecția Animalelor au fost trimiși la fața locului pentru a efectua cercetări. În urma inspectării locului și investigațiilor ulterioare, s-a confirmat că bărbatul a luat câinele și l-a aruncat de la balcon în urma unui conflict cu soția sa.

Din păcate, în urma căzăturii, câinele a suferit răni grave, care i-au cauzat decesul. Animalul a fost transportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală pentru a fi autopsiat.

Bărbatul implicat în incident a fost reținut pentru audieri. În urma probelor adunate, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior i-a fost impus un control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Investigațiile în acest caz sunt în continuare conduse de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Bărbatul este cercetat penal pentru infracțiunea de ucidere a animalelor cu intenție fără drept.

Urmariti-ne pe Google News