NOUTATI

Sfârsit sfâșietor: Femeie trasă în mașina de tocat carne în fața ficei sale.

Fiica Anei a asistat neputincioasă la întreaga scenă și a ieșit în stradă strigând după ajutor. Un trecător a intrat în magazin și a descoperit scena îngrozitoare. Deși poliția, o ambulanță și pompierii au ajuns la fața locului, nu au reușit să o salveze pe Ana. Operațiunea de eliberare a corpului ei din mașină a durat ore întregi.

Într-un incident tragic care a avut loc pe 29 septembrie în orașul Missolonghi, vestul Greciei, o femeie de 50 de ani și-a pierdut viața într-un mod îngrozitor. Ana, originară din Albania, lucra într-o măcelărie unde făcea curățenie alături de fiica sa de 18 ani. În timp ce curățau o mașină de tocat carne industrială, părul Anei s-a prins în mașină și a fost târâtă în interior. Se pare că butonul de pornire ar fi fost apăsat accidental.

Trecătorii au alertat imediat autoritățile și la fața locului au sosit poliția, serviciile de urgență și pompierii. Operațiunea de salvare a victimei din mecanismul de producție a fost finalizată cu mare dificultate după două ore.

Fiica ei, care era la intrarea în magazin și își ajuta mama, a auzit țipete și a alergat să vadă ce s-a întâmplat. În fața unei vederi îngrozitoare și incapabilă să ajute, a fugit afară și a început să cheme ajutor.

Poliția a deschis o anchetă și analizează imaginile de pe camera de supraveghere din magazin pentru a determina exact ce s-a întâmplat. Proprietarul măcelăriei s-a prezentat la poliție și se pare că a fost arestat.

Ana era cunoscută ca o femeie muncitoare care își dorea să le ofere copiilor ei o viață mai bună. Fiica ei a fost dusă la spital în stare de șoc după incident, dar ulterior a fost externată. Ea și fratele ei sunt acum în grija unui prieten.

Urmariti-ne pe Google News