NOUTATI

Sfânta Parascheva face minuni! Un copil mut a vorbit pentru prima dată după ce s-a închinat la moaștele ei

O mărturie cutremurătoare a unei mame din Constanța arată puterea Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.

Femeia, care se considera necredincioasă, a decis să meargă la Iași împreună cu fiul ei de 7 ani, care suferea de mutism și nu putea spune nici măcar cuvintele “mama” sau “tata”.

După ce a stat la coadă timp de 4 ore și s-a rugat la racla cu moaștele Sfintei, femeia a trăit o minune: copilul ei a rostit pentru prima dată o frază întreagă, mulțumindu-i Sfintei Parascheva pentru ajutorul primit.

Mărturia ei a fost relatată de părintele Alexandru Lungu din Suceava, care a slujit la Catedrala mitropolitană în aceste zile.

Am cheltuit mii de euro, fără nici un folos. Am fost de câteva ori pe la biserică, dar trebuie să recunosc , superficial, fără așteptări. Săptămâna aceasta o prietenă din lista mea v-a distribuit postarea și am început să citesc. Apoi ați tot postat și a început să se nască în inima mea o mică speranță. I-am soțului că eu plec la Iași, noi fiind din Constanța. Zis și făcut. Am pus câteva haine într-un bagaj improvizat și ne-am găsit în Iași pentru prima dată. Da , într-adevăr, Iașiul este într-o vibrație aparte . Iar apropierea de catedrală îți dă un sentiment dumnezeiesc .

Ne-am așezat la rândul format , cred ca totul a durat aproximativ 4 ore . În timpul acesta copilul meu a fost pentru prima dată în viața mea liniștit. I-am dar câteva cărticele, l-am ținut în brațe, dar se purta de parca ar fi fost sedat . Părinte, atât am spus când am ajuns in fața raclei : Doamne dacă iubești acest copil și poți să-mi dai o șansă, ajută-mă! Părinte, am plecat de acolo încărcați, dar totuși încă nedumeriți dacă am procedat corect.

Părinte , copilul meu nu a vorbit niciodată până la 7 ani și în doar 24 de ore a spus mai mult decât în toată viața . Este mult mai liniștit, privirea pare alta , eu cred că Sfânta Parascheva este un miracol pentru oameni . Părinte, dau mărturie că viața mea s-a schimbat într-o secundă. Eu nu am fost o Credincioasă, un om fidel lui Dumnezeu, dar Știu că Dumnezeu atât de mult ne iubește încât are răbdare și lucrează în asa fel încât nimic nu este cu neputință la El. Sunt convinsă că mărturia mea va atinge multe mame care sunt poate într-o situație asemănătoare. Va mulțumesc și datorită postărilor dumneavoastră, astăzi mi-am recăpătat copilul și sufletul înapoi. Vă voi purta veșnic în rugăciune și abia aștept sa ajungem la biserica unde slujiți. Va îmbrățișez!”.