SPORT

Schimbări majore în conducerea Chindia Târgoviște: Bogdan Lobonț și Eduard Stăncioiu în discuții pentru roluri cheie

Se pare că în a doua săptămână din iunie, Chindia Târgoviște ar putea avea o nouă echipă de conducere, atât la nivel administrativ, cât și tehnic.

Se poartă negocieri intense pentru numirea unui nou antrenor, în urma despărțirii de Toni Petrea, care a avut loc la sfârșitul sezonului. Bogdan Lobonț, care a antrenat recent echipa națională U20 a României, este favorit pentru a prelua conducerea tehnică, conform prosport.ro. În prezent, Lobonț, care a antrenat și U. Cluj în trecut, nu are contract cu nicio echipă.

În acest moment, Chindia Târgoviște și CSA Steaua București se concurează pentru a-l aduce pe Bogdan Lobonț în echipa lor tehnică. „Militarii” își doresc ca acesta să preia o echipă de juniori a clubului. Recent, Chindia a fost în discuții și cu alți antrenori, precum portughezul Antonio Conceicao și Alexandru Pelici.

Se pare că Eduard Stăncioiu ar putea deveni director sportiv la Chindia Târgoviște, înlocuindu-l pe fostul stelist Sorin Paraschiv.

Este confirmat că luni sau marți va avea loc o ședință a Adunării Generale a Acționarilor la Chindia Târgoviște. După această ședință, se va organiza o conferință de presă, unde se așteaptă să fie anunțat n

Urmariti-ne pe Google News