SPORT

Schimbări la conducerea Chindiei Târgoviște. Primele in segmentul staff-ului administrativ.

Echipa de fotbal Chindia Târgoviște din Liga 1 a făcut schimbări la nivelul conducerii, după plecările masive din lotul de jucători și staff-ul tehnico-administrativ.

Președintele Marcel Ghergu și-a dat demisia, iar în locul său a fost instalat Andrei Cordoș, fost fundaș cu o carieră la nivelul Ligii 1 și internațional, care a ocupat aceeași funcție la U Cluj. Vicepreședinte va fi un localnic, iubitor al sportului și priceput manager, cu activitate în domeniul afacerilor, Lorin Petrescu, printre altele și sponsor al Chindiei, prin Proactiv.

Plecările masive din lotul de jucători și staff-ul tehnico-administrativ au făcut ca echipa să se miște și să facă schimbări la nivelul conducerii. În plus, este posibil ca și alte mutări să aibă loc în viitorul apropiat.Andrei Cordoș este un fost fotbalist care a început cariera la Universitatea Cluj și a jucat la nivel profesionist în mai multe echipe din Liga . 

În prezent, el ocupă funcția de manager general la Universitatea Cluj. Lorin Petrescu este un iubitor al sportului și priceput manager, cu activitate în domeniul afacerilor, care a sponsorizat Chindia prin Proactiv.

Este important ca schimbările la nivelul conducerii să fie făcute cu grijă și să aibă ca scop îmbunătățirea performanțelor echipei. În plus, este important ca noile numiri să fie capabile să gestioneze situația actuală și să ia decizii bune pentru viitorul echipei.

În urma retrogradării în Liga 2, Chindia Târgoviște va fi nevoită să aducă noi jucători pentru a putea ataca promovarea în SuperLigă. 

În plus, se așteaptă ca în viitorul apropiat să fie prezentată și noua conducere tehnică. În concluzie, schimbările la nivelul conducerii Chindiei Târgoviște sunt menite să aducă îmbunătățiri performanțelor echipei și să atace promovarea în SuperLigă. Este important ca noile numiri să fie capabile să gestioneze situația actuală și să ia decizii bune pentru viitorul echipei.

Urmariti-ne pe Google News