NOUTATI

Schimbare de Gardă la Chindia Târgoviște: Lorin Petrescu este Noul Președinte al Clubului

Chindia Târgoviște salută un nou lider în persoana lui Lorin Petrescu, care preia funcția de președinte, ocupată anterior de Andrei Cordoș. Transferul puterii a avut loc la jumătatea lunii iunie, cu Cordoș cedând scaunul lângă Turnul Chindiei catre succesorul său.

Lorin Petrescu nu vine singur la conducerea clubului. Rolul de vicepreședinte va fi preluat de Nicu Croitoru, fost coordonator al centrului de copii și juniori la Chindia.

Deşi direcția clubului a fost preluată de noua conducere, nu s-au făcut încă schimbări la nivelul echipei tehnice. Vasile Miriuță va continua să conducă echipa, cel puțin pentru următorul meci de sâmbătă, cu Progresul Spartac.

După ce Andrei Cordoș a părăsit clubul, staff-ul său de conducere l-a urmat, lăsând loc speculațiilor despre cine ar putea ocupa funcția de director sportiv, în locul lui Eduard Stăncioiu. Se pare că un fost component al “Micului Ajax” ar putea fi cel ales pentru acest post.

Chindia Târgoviște organizează o conferință de presă vineri, de la ora 13.00, la stadionul “Eugen Popescu”. Vor fi prezenți nu numai noul președinte și vicepreședinte , Lorin Petrescu și Nicu Croitoru, dar și antrenorul Vasile Miriuță și căpitanul echipei Cornel Dinu. Ei vor discuta despre meciul de sâmbătă și, cel mai probabil, vor aduce clarificări cu privire la direcția în care se îndreaptă clubul.

Urmariti-ne pe Google News