NOUTATI

Scandal violent în Cojasca: Șase persoane rănite într-un incident ca în Vestul Sălbatic

Într-un incident ce a evocat atmosfera Vestului Sălbatic, un grav scandal a avut loc în localitatea Iazu din comuna Cojasca. Șase oameni au fost răniți și au necesitat transportul de urgență la spitalele din București și Târgoviște.

Conform mărturiilor, motivele conflictului se regăsesc în certuri vechi dintre două grupări rivale din zonă. Atmosfera tensionată a escaladat rapid și a degenerat într-o bătaie generalizată, martorii menționând că cei implicați s-au lovit atât cu pumnii, picioarele, cât și cu bâtele.

Evenimentul a fost întrerupt de intervenția promptă a forțelor de ordine. Polițiștii s-au prezentat la fața locului și au demarat audierile celor implicați.

Deși detaliile exacte ale incidentului nu au fost încă făcute publice de către Poliția Dâmbovița, comunitatea locală a fost puternic afectată de violența fără precedent care a avut loc în Cojasca. Autoritățile locale sunt așteptate să răspundă în mod adecvat la acest incident și să ia măsuri în vederea prevenirii unor astfel de evenimente regretabile în viitor.

Monitorizăm situația de aproape și vom furniza informații suplimentare pe măsură ce devin disponibile.