NOUTATI

Scandal sexual monstruos în Dâmbovița: Șapte bărbați au plătit ca să abuzeze o copilă de 12 ani! Cum a fost racolată și cine a apărat infractorii

Un caz șocant de exploatare sexuală a unei minore a fost descoperit de procurorii DIICOT în Dâmbovița. Șapte bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 37 de ani au fost reținuți pentru că au întreținut relații sexuale, contracost, cu o fată de 14 ani, pe care o obligau să se prostitueze de când avea doar 12 ani. Alți doi clienți ai rețelei au reușit să fugă în străinătate, iar cel care a recrutat-o pe victimă a fost arestat preventiv pentru trafic de minori.

Potrivit anchetatorilor, fata a fost sedusă de un individ din Dâmbovița, care a profitat de faptul că era crescută de o bunică și i-a promis dragoste și bani. Acesta a început să o ofere spre folosință altor bărbați, cu care negocia sumele și locurile de întâlnire. Convorbirile telefonice dintre el și clienți au fost interceptate de procurorii DIICOT, care au reușit să identifice și să rețină șapte dintre ei. Cinci au recunoscut faptele, în timp ce doi au negat că ar fi știut că fata este minoră.

Avocatul celor reținuți a susținut că fata nu arăta ca o copilă, ci ca o persoană adultă, bazându-se pe fotografiile pe care le-a văzut. Acesta a adăugat că suspecții nu o cunoșteau pe victimă și că li s-a spus că este majoră. În realitate, fata era o victimă a traficului de persoane, care trebuia să raporteze la poliție oricine observa situația ei. Cei șapte bărbați riscă între trei și zece ani de închisoare pentru infracțiunea de act sexual cu un minor.

Urmariti-ne pe Google News