NOUTATI

Scandal sexual în Satu Mare: O adolescentă de 14 ani a născut după ce a fugit cu iubitul ei de 18 ani. Acum el riscă închisoarea

Un caz șocant de abuz sexual a ieșit la iveală în județul Satu Mare, unde o tânără de 14 ani a devenit mamă după ce a fugit de acasă cu iubitul ei de 18 ani. Fata, care locuia într-un cartier din Odoreu, s-a cunoscut cu băiatul în 2021, când avea doar 13 ani. După patru luni de relație, cei doi au decis să se mute împreună, cu acordul părinților fetei, care nu au văzut nicio problemă în acest lucru.

În ianuarie 2023, fata a adus pe lume o fetiță, pe care o crește cu ajutorul familiei iubitului ei. Totul părea să meargă bine, până când autoritățile au aflat de situația ei și au deschis o anchetă. Băiatul a fost trimis în judecată pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră, faptă pedepsită de lege cu închisoarea. El și-a recunoscut fapta și a declarat că au avut câte una-două partide pe săptămână, de când s-au mutat împreună.

Situația lui este și mai gravă, deoarece este recidivist, având antecedente penale. Astfel, el ar putea primi o condamnare cu executare, care i-ar distruge viața.

Urmariti-ne pe Google News