NOUTATI

Scandal la Chindia Târgoviște: Ofițer de presă amenințat cu bătaia după concediere neașteptată!

**Scandal fără precedent la Chindia Târgoviște: Conducerea amenință și concediază pe neașteptate!**

După ce clubul Chindia Târgoviște a trecut printr-o serie de schimbări la nivel de conducere, atmosfera s-a tensionat și mai mult, culminând cu concedierea surprinzătoare a ofițerului de presă, Ionuț Marin.

Marin, care avea un contract în vigoare până în vara anului viitor, nu doar că a fost pus în situația neplăcută de a-și pierde jobul, dar a fost și interzis de a mai păși pe stadionul echipei.

Mai grav este faptul că el susține că a fost amenințat cu violența fizică de către membrii noii conduceri, punând astfel sub semnul întrebării etica și integritatea celor care au preluat frâiele clubului.

Nu doar că demiterea lui Marin a stârnit controverse, dar decizia conducerii de a desființa complet postul de ofițer de presă pare a fi una pripită.

Această mișcare riscantă ar putea atrage sancțiuni din partea Federației Române de Fotbal, având în vedere că majoritatea cluburilor de top au un astfel de post pentru a menține o comunicare transparentă și profesională cu presa și suporterii.

Acest incident ridică multe semne de întrebare despre direcția în care se îndreaptă clubul și modul în care noii șefi gestionează situațiile conflictuale. Cu siguranță, suporterii și lumea fotbalului românesc vor urmări cu atenție evoluțiile ulterioare.

Sursa: republikanews.ro