NOUTATI

Sase copii fără părinți. O viață au muncit în strainatate dar au sfârșit tragic.

Accident mortal lasă șase copii fără părinți. Într-o tragedie devastatoare care a avut loc în comuna Vadu Pașii, județul Buzău, părinții Daniel și Nicoleta Nechita au fost victimele unui grav accident de circulație, soldat cu pierderea a trei vieți.

Cei doi părinți lucrau în străinătate pentru a-și susține cei șase copii, însă o zi fatidică i-a surprins într-un accident în care și-au pierdut viața.

Daniel și Nicoleta Nechita, cu vârstele de 42 și respectiv 36 de ani, erau plecați în Spania pentru a munci și a asigura un trai mai bun copiilor lor, cinci fete și un băiat. În mod tragic, în ziua accidentului, cei doi se îndreptau spre Țintești, unde urmau să culeagă struguri pentru a-și întreține familia.

Accidentul s-a produs când autovehiculul Duster în care se aflau, condus de un văr, Lucian, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit în plin de un tren marfar. Din nefericire, atât Daniel, Nicoleta și vecinul în vârstă de 65 de ani au decedat pe loc.

Cu excepția fiicei celei mari, toți ceilalți copii sunt minori. O altă problemă tragică este reprezentată de starea de sănătate a bătrânei bunici, în vârstă de peste 80 de ani, care este imobilizată într-un scaun cu rotile.

În acest context, se pune în discuție posibilitatea ca minorii să fie preluați sub protecția statului, deoarece familia nu mai poate asigura îngrijirea și susținerea lor. Comunitatea și autoritățile locale sunt așteptate să ia măsuri pentru a sprijini acești copii care au suferit deja o pierdere imensă în această tragedie cutremurătoare.