NOUTATI

Sărbătoare Magică la Târgoviște: Moș Crăciun și edilii orașului deschid porțile fericirii pentru sute de Copii Înflăcărați!

Atmosfera de sărbătoare a cuprins inimile tuturor la Târgoviște, unde bucuria a ajuns la cote maxime odată cu venirea colindătorilor la Primărie! Chiar dacă agenda liderilor locali era plină de responsabilități și sarcini administrative, ei au dat dovadă de o inimă cât de largă, oprindu-se din vâltoarea zilnică pentru a primi cu brațele deschise sute de copii și preșcolari plini de entuziasm.

Însoțiți de îndrumătorii lor, acești micuț ambasadori ai colindelor au făcut mai mult decât să colinde – au adus spiritul sărbătorii de iarnă chiar în holurile Primăriei.

Numărul artistic pe care copiii l-au pregătit a fost, pur și simplu, impecabil, umplând de admirație și încântare nu doar inimile angajaților Primăriei, dar și pe cea a însuși Moș Crăciun. Iubitorul de copii, Moșul, părea atât de vrăjit de performanța lor încât parcă nu mai voia să îi lase să plece.

Generos ca întotdeauna, Moș Crăciun a scos din sacul său plin de surprize, daruri pentru fiecare copil, răspândind veselie și zâmbete pe chipurile inocente.

Foto: captura video facebook Cristian Stan

Urmariti-ne pe Google News