DIVERTISMENTSOCIAL

Sărbătoare culturală și artistică la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște

O atmosferă de sărbătoare a cuprins astăzi Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște, unde au avut loc evenimente precum târgul meșteșugarilor și făurarilor, concursuri medievale și diverse tonete cu gustări, răcoritoare, înghețată și produse de patiserie. Scena amplasată în apropierea Turnului Chindiei va găzdui, timp de patru seri, reprezentații ale unor soliști de primă mână ai muzicii românești, acoperind diverse genuri muzicale.

Spectacolul a început la ora 19:00, cu dansatorii și actorii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, care au fost aplaudați de sute de dâmbovițeni. Aceste evenimente cultural-artistice, aflate la a doua ediție, sunt apreciate de locuitorii Târgoviștei și ai județului Dâmbovița.

Ca noutate, „masa prieteniei” a fost așezată pe aleea centrală a Curții Domnești, invitând vizitatorii să se așeze și să guste din bucatele oferite. Formația „Trei Parale”, compusă din cercetători de la Muzeul Țăranului Român din București, a susținut un recital în cadrul evenimentului.

Sărbătoarea creează o legătură puternică între trecut, prezent și viitor, oferind locuitorilor județului Dâmbovița ocazia de a explora istoria și tradițiile românești prin manifestări culturale, artistice și de divertisment.

Urmariti-ne pe Google News