NOUTATI

Săptămână neagră pe drumurile din România: accidente multiple cu victime

Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi, duminică, într-un accident pe DN 72, în localitatea dâmboviţeană Răzvad, în urma coliziunii dintre două maşini, potrivit Agerpres.

În urma unui accident rutier pe DN 72, un bărbat de 46 de ani din Doiceşti a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Ocniţa. Impactul a rezultat în rănirea șoferului de 46 de ani și a altor patru pasageri, cu vârste între 5 și 35 de ani. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, conform declarațiilor IPJ Dâmboviţa.

La fața locului s-au deplasat forțe de intervenție, inclusiv o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe.

În aceeași săptămână, un alt accident tragic pe DN2 în Buzău a dus la decesul unui bărbat de 64 de ani și rănirea altor patru persoane.

În plus, un accident separat a avut loc vineri în Nicolae Bălcescu, Constanța, implicând un microbuz și un autoturism, cu un total de 16 persoane implicate. Din fericire, în acest caz, nimeni nu a fost grav rănit.

Urmariti-ne pe Google News