NOUTATI

Rulota unei bătrâne din comuna Butimanu, devastată de vandali în timp ce aceasta era internată la spital

Un început de octombrie îngrozitor pentru o bătrânică din comuna Butimanu. Rulota în care a fost obligată să locuiască după ce casa ei a ars într-un incendiu puternic a fost vandalizată în timp ce femeia era internată la spital.

Bătrâna a primit rulota din bunăvoința unor localnici, după ce casa ei a fost distrusă de flăcări. Însă, ea a fost șocată să descopere că această nouă adăpost a fost devastat de oameni fără conștiință în timpul internării sale la spital.

Primarul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea, a relatat recenta dramă cu care s-a confruntat femeia. Acesta a asigurat că se vor lua măsuri împotriva celor care au comis acest act revoltător.

„Bătrânica a rămas fără adăpost după un incendiu devastator, dar cu compasiunea unor oameni cu suflet am reușit să îi oferim un nou cămin, o rulotă. Recent, ea a fost internată la spital, și la întoarcerea acasă, ce a găsit? Căsuța ei, micuța rulotă, a fost vandalizată”, a transmis edilul pe pagina sa de Facebook, adăugând : „În calitate de primar, voi lua măsurile legale necesare. Noi, ca comunitate, trebuie să ne întrebăm: mai suntem oare oameni? Mai avem conștiință?”.

Primarul a promis că va face tot posibilul pentru a găsi și a pedepsi pe cei vinovați de acest grotesc act de vandalism. Între timp, locuitorii din comuna Butimanu sunt încurajați să ajute cu orice informație utilă în acest caz.