SPORT

România, reprezentată de targovisteanca Ștefania Huiu, se pregătește să strălucească la Campionatele Balcanice de Karate WKF pentru juniori, cadeți și U21, desfășurate la Ljubljana

În perioada 17-19 noiembrie, Ljubljana găzduiește cea de-a 23-a ediție a Campionatelor Balcanice de Karate WKF, un eveniment de anvergură pentru sportul karate. România se alătură competiției puternice cu o echipă de sportivi remarcabili din toate categoriile de vârstă.

Printre acești sportivi se numără și Ștefania Huiu, o tânără talentată de la CS Târgoviște, care va concura în categoria de kumite junioare, la limita de 59 de kilograme. Alături de ea se află antrenorul secției de karate de la CS Târgoviște, Ionuț Munteanu, care o va îndruma și susține pe durata competiției.

Vineri, 17 noiembrie, Ștefania va intra în concursul individual de kumite junioare, alături de alte 34 de sportive din 11 țări. Întrecerea se anunță una încinsă, iar Ștefania va demonstra abilitățile sale în fața unor adversare de temut. Duminică, ea va lua parte și la concursul de kumite pe echipe, unde va avea ocazia să demonstreze forța și spiritul de echipă al României.

La această ediție a Campionatelor Balcanice de Karate WKF, vor participa în total 1010 sportivi din 13 țări, ceea ce atestă nivelul ridicat al competiției și diversitatea națiunilor implicate. România și Ștefania Huiu sunt pregătite pentru a face o impresie deosebită și pentru a cuceri podiumul în acest eveniment de prestigiu.