NOUTATI

Revolta pe rețelele sociale: Frații inculpați pentru crimă își sărbătoresc eliberarea cu șampanie și petreceri

După ce au fost eliberați din arestul preventiv pe 13 mai 2024, cei trei frați Marin Laurențiu, Marin Louis-Justin și Marin George-Armando, cercetați pentru uciderea unui bărbat la o petrecere în Padina, au fost primiți acasă cu șampanie și muzică, stârnind indignare pe rețelele sociale. Decizia Curții de Apel Ploiești de a înlocui arestul preventiv cu arestul la domiciliu pentru 29 de zile a generat multiple controverse, în special după apariția unor imagini festive pe internet.

Înregistrările, distribuie pe platformele de social media, arată atmosfera de sărbătoare și comentarii ironice ale celor trei frați, care, cu zâmbetul pe buze, declară: „Bine v-am găsit! Acum toate fetele de pe TikTok, înapoi.”

Crima, pentru care sunt acuzați frații, s-a petrecut în decembrie 2023, la o petrecere în stațiunea Padina, unde victima, un bărbat de 38 de ani, a murit după ce a fost lovită în cap cu o sticlă de șampanie. Deși hotărârea de plasare în arest la domiciliu este definitivă, decizia a stârnit discuții aprinse despre justiție și responsabilitate penală, multe persoane exprimându-și nemulțumirea față de măsura considerată prea blândă.

Potrivit deciziei instanței, frații au interdicția de a contacta martorii din dosar în perioada de arest la domiciliu, care se va încheia pe 10 iunie 2024

Urmariti-ne pe Google News