NOUTATISPORT

Reviriment în Târgoviște! Chindia deschide porțile pentru fani și lansează un nou imn – Totul înainte de meciul crucial!

Chindia Târgoviște, una dintre echipele emblematice ale fotbalului românesc, face o mișcare strategică pentru a consolida legătura cu fanii săi. Cu un început de sezon stângaci și o schimbare recentă în conducerea tehnică, echipa dorește să aducă publicul mai aproape de teren și de noua echipă de conducere.

Astăzi, stadionul „Eugen Popescu” își va deschide porțile la ora 18.00 pentru a permite suporterilor să asiste la antrenamentul echipei înainte de meciul decisiv cu Gloria Buzău. Fanii vor avea ocazia nu doar să vadă jucătorii la lucru, dar și să audă pentru prima dată noul imn al Chindiei.

Mai mult, cu o jumătate de oră înainte de antrenament, la ora 17.30, va avea loc o conferință de presă la care vor participa antrenorul Vasile Miriuță și jucătorii de marcă ai echipei, Cornel Dinu și Vlad Prejmerean.

În acest moment, Chindia Târgoviște se află pe locul 15 în clasamentul Ligii a 2-a, cu doar două puncte acumulate în două jocuri. Echipa speră ca aceste inițiative să catalizeze un spirit nou în rândul suporterilor și să contribuie la o performanță mai bună pe teren.