NOUTATI

Revelație șocantă: Femeia de la Psihiatria din Târgoviște a ucis pentru a se răzbuna pe mama ei!

Într-un act de violență uluitoare la Spitalul de Psihiatrie Gura Ocniţei din Dâmboviţa, o femeie de 32 de ani, diagnosticată cu schizofrenie paranoidă și internată de 14 ani, a recunoscut că a ucis o altă pacientă pentru a se răzbuna pe propria mamă. Mama nu a acceptat să o ia acasă, ceea ce a declanșat furia acesteia.

Surse medicale au confirmat pentru News.ro motivele care au stat în spatele acestui act oribil. Femeia a mărturisit că dorește să fie închisă în închisoare, unde mama ei nu o va mai putea vizita. Ea a subliniat cu insistență că, dacă nu va fi încarcerată, este dispusă să comită din nou o crimă.

Femeia a elaborat și a recunoscut că a atras victima într-un loc unde nu exista personal medical, pentru a comite actul fără a fi observată.

În prezent, femeia este ținută într-o zonă de supraveghere intensivă a spitalului, fiind monitorizată video și fără posibilitatea de a intra în contact cu alți pacienți. Ancheta judiciară este în desfășurare, iar spitalul efectuează și o investigație internă privind incidentul.