DAMBOVITANOUTATI

Reprezentantul Avocatului Poporului va fi prezent în Târgoviște pentru a acorda audiențe

Miercuri, 19 aprilie 2023, între orele 10:00 și 14:00, un reprezentant al instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploiești va fi prezent în Târgoviște pentru a acorda audiențe cetățenilor din județul Dâmbovița și pentru a primi petiții.

Activitatea va avea loc la sediul Consiliului Județean Dâmbovița din Târgoviște, Piața Tricolorului nr. 1. Cetățenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului gratuit.

Se recomandă ca la momentul audienței să prezinte o cerere și documente justificative în copie. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Ploiești al instituției Avocatul Poporului 0244 – 593 227. Cetățenii pot transmite cereri și prin poștă sau e-mail la adresa biroului din Ploiești.

Programul de audiențe este luni-miercuri între orele 10.00-14.00 și marți-joi între orele 12.00-16.00. Instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă care apără drepturile și libertățile persoanelor fizice în raport cu autoritățile publice.

Urmariti-ne pe Google News