NOUTATI

Refuză oferte de milioane pentru proprietatea lor, devenind o oază de verdeață în mijlocul dezvoltării urbane

O familie din Sidney, Australia, este admirată pentru hotărârea de a nu-și vinde proprietatea dezvoltatorilor imobiliari, în ciuda ofertelor de zeci de milioane de dolari, potrivit odditycentral.com. Casa familiei Zammit a devenit un simbol al rezistenței în mijlocul unei zone în plină expansiune, înconjurată de locuințe identice și lipsite de personalitate.

Deși vecinii lor au cedat în fața dezvoltatorilor, familia Zammit a rămas neclintită și nu are de gând să se mute în viitorul apropiat. Proprietatea lor, asemănătoare cu o miniatură a Central Park din New York, reprezintă o pată de verdeață într-un peisaj dominat de case uniforme și gri.

Familia Zammit a primit oferte de până la 50 de milioane de dolari australieni (33 de milioane de dolari), o sumă considerabilă în comparație cu alte proprietăți din zona The Ponds. Cu toate acestea, ei nu par interesați să vândă și nu au nevoie de banii oferiți de dezvoltatorii imobiliari.

Atât agenții imobiliari locali, cât și vecinii lor, apreciază decizia familiei Zammit de a nu vinde. Un vecin a declarat că prezența acestei oaze de verdeață în cartier le oferă un sentiment de spațiu și siguranță pentru copiii lor.

Proprietatea familiei Zammit a fost comparată cu celebrele case în cui din China, ale căror proprietari au refuzat să se mute sau au cerut sume exorbitante de la dezvoltatori.

Urmariti-ne pe Google News