NOUTATI

Radu, student din Dambovita de 22 de ani, a pierdut lupta cu valurile din Vama Veche

O nouă tragedie lovește litoralul românesc în inima verii. Radu, un tânăr în vârstă de doar 22 de ani, originar dintr-o comună din județul Dâmbovița, și-a găsit sfârșitul în valurile necruțătoare ale Mării Negre, în pitoreasca localitate Vama Veche.

Potrivit relatărilor celor apropiați, Radu se afla într-o escapadă relaxantă alături de prieteni pe malul mării, când tragicul incident s-a produs. Tânărul a intrat în apă, iar curenții puternici l-au purtat în larg, iar echipajul de pe ambulanță chemat în grabă la fața locului a început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, după o luptă disperată de câteva zeci de minute, a trebuit să declare decesul.

Radu, un student la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, era cunoscut ca un tânăr deosebit de inteligent și talentat. Cu toate acestea, nu era doar mintea sa strălucită care îl definea, ci și inima sa generoasă și dornică să ajute semenii.

Prietenii lui Radu îl descriu ca pe un om bun, cu o inimă caldă și o voință de fier de a-i sprijini pe cei din jur. În aceste momente de adâncă tristețe, familia tânărului se pregătește să-l conducă pe ultimul său drum, iar întreaga comunitate împărtășește durerea lor.

Cu gândurile și rugăciunile noastre alături de familia greu încercată, ne unim în dorința ca Dumnezeu să odihnească sufletul tânărului Radu și să le ofere putere în aceste clipe de cumplită încercare.