NOUTATI

Protecția și Stabilitatea Românilor: Priorități în Programul de Guvernare al lui Marcel Ciolacu, Conform Liderului PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan”

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a subliniat că programul de guvernare al lui Marcel Ciolacu este centrat pe stabilitate și protecția cetățenilor români. El a afirmat că Partidul Social Democrat (PSD) este o forță politică ce va menține echilibrul național în fața provocărilor internaționale cu care se confruntă România, la fel ca alte țări.

Ștefan a reiterat că intrarea PSD în guvernare cu doi ani în urmă a fost un semnal clar că politica este menită să servească oamenilor și că ideologiile trebuie să găsească un teren comun pentru a răspunde nevoilor unei națiuni întregi. El a subliniat că PSD a demonstrat acest angajament încă de la început, prin miniștrii săi din actuala coaliție, și că va continua să își asume responsabilitatea de a susține românii, indiferent de statutul lor social sau locul în care trăiesc și lucrează, prin programul de guvernare propus de Ciolacu.

Președintele CJ Dâmbovița a mai menționat că proiectele de infrastructură din județ, aflate în diverse etape de implementare, vor beneficia de sprijinul Guvernului Ciolacu și al miniștrilor care au contribuit cu succes la inițierea unor investiții semnificative în județ. Printre acestea se numără modernizarea unor tronsoane ale DN7 și DN71, precum și dezvoltarea unor centuri ocolitoare pentru municipiul Târgoviște și orașele Pucioasa și Fieni, cu o investiție totală de 147 milioane de euro.

Ștefan a subliniat că Guvernul Ciolacu este esențial pentru finalizarea cu succes a acestor proiecte în județul Dâmbovița.

„Intrarea la guvernare, acum doi ani, a fost mesajul clar al actualului premier și al nostru, al tuturor membrilor PSD: politica se face pentru oameni, iar ideologiile sunt obligate să găsească o cale comună prin care să răspundă nevoilor unei țări întregi. Am demonstrat acest lucru din prima zi de la desemnarea miniștrilor PSD din actuala coaliție, iar prin programul de guvernare propus de Marcel Ciolacu vom continua să ne asumăm, cu aceeași responsabilitate, sprijinul ferm pentru români, indiferent de categorie socială și de locul în care trăiesc și muncesc”.

„Avem inelul doi al centurii municipiului Târgoviște, investiție cu o valoare totală de 147 milioane de euro. Inelul de centură pentru orașele Pucioasa și Fieni. Ambele centuri ocolitoare vor fi construite în regim de drum expres, iar pentru orașul Găești avem semnat contractul de finanțare între CJD și Ministerul Dezvoltării. Acum suntem în faza de proiectare pentru proiectul tehnic. Până la sfârșitul anului, vom scoate la licitație execuția centurii ocolitoare de la Găești. Obiectivul are o valoare de 80 de milioane de lei.

Cred că pentru județul Dâmbovița Guvernul Marcel Ciolacu este foarte important pentru a putea duce la bun sfârșit aceste proiecte pe care ni le-am asumat în fața dâmbovițenilor”, a declarat Corneliu Ștefan.