NOUTATI

Prestații remarcabile ale sportivelor de la CS Târgoviște la Openul României de Karate

Trei karateka de la CS Târgoviște au avut performanțe de excepție la ediția curentă a Openului României de Karate, un concurs de mai multe stiluri, care a avut loc la Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, pe data de 25 noiembrie.

Lorelley Andrei, Andreea Geană și Ștefania Huiu au avut prestații impresionante pe parcursul competiției, culminând cu urcarea lor pe podium. Andrei și Geană au reușit o performanță deosebită, obținând fiecare câte două medalii valoroase.

Lorelley Andrei a câștigat medalie de argint la kumite U21 și o medalie de bronz la kumite pentru senioare, ambele pentru categoria de greutate de 50 kg. La fel, Andreea Geană a obtinut două medalii de bronz pentru kumite U21 și kumite pentru senioare, la categoria de 50 kg. Între timp, Ștefania Huiu a luat bronzul la kumite pentru junioare, în categoria de 59 kg.

CS Târgoviște a fost de asemenea reprezentat de alți trei sportivi cu evoluții promițătoare la Openul României de Karate: Valentin Cîrlan (kumite seniori – cat. 60 kg), Alexandru Munteanu (kumite juniori – cat. 61 kg) și Maya Hârjan (kumite minicadete – cat. 47 kg).

Antrenorul secției de karate a Clubului Sportiv, Ionuț Munteanu, și antrenorul colaborator, Vasile Munteanu, au însoțit sportivii. Acesta din urmă a venit din Anglia alături de cele două sportive de la CS Târgoviște, Andreea Geană și Maya Hârjan. Comisia de arbitraj a inclus și pe Octavian Pomârleanu.

Openul României a adunat cei mai talentați karateka din țară, cu scopul principal de a acumula puncte pentru locurile din echipele naționale, care vor concura la evenimentele internaționale oficiale din anul următor.

Urmariti-ne pe Google News