NOUTATI

Prefectul Claudia Gilia, noul Președinte al Senatului Universității „Valahia” din Târgoviște: Planuri ambițioase pentru dezvoltarea instituției

Conf. univ. dr. Claudia Gilia, Prefectul Județului Dâmbovița, a fost recent aleasă în funcția de Președinte al Senatului Universității „Valahia” din Târgoviște. În această nouă poziție, prefectul își propune să aducă îmbunătățiri semnificative imaginii universității, să extindă oferta educațională și să alinieze standardele instituției la cerințele actuale.

Printre angajamentele asumate de noul Președinte al Senatului se numără diversificarea programelor academice, pentru a răspunde mai bine nevoilor și intereselor studenților și comunității. De asemenea, universitatea va pune accent pe cercetare și inovație, sprijinind proiecte și colaborări menite să ofere soluții la provocările prezente și viitoare ale societății.

Un alt obiectiv important este consolidarea parteneriatelor cu mediul de afaceri și comunitatea locală. Prin colaborări strânse cu industria și organizațiile non-guvernamentale, universitatea își propune să faciliteze transferul de cunoștințe și tehnologii, oferind totodată studenților oportunități de stagii și angajare.

Claudia Gilia a subliniat și angajamentul universității față de studenți, promițând un mediu deschis și prietenos în campusul universitar. Nu în ultimul rând, instituția își va asuma un rol activ în comunitate, sprijinind inițiative și proiecte sociale menite să abordeze nevoile și provocările locale.

Urmariti-ne pe Google News