NOUTATI

Prapad pe centura Timișoarei: Un bărbat a decedat după ce o șoferiță a pătruns pe contrasens.

Un tragedie teribilă a avut loc pe centura Timișoarei, lângă Aeroportul Traian Vuia, când o șoferiță a pătruns pe contrasens și a provocat un accident îngrozitor. Un bărbat de 48 de ani și-a pierdut viața în urma impactului, mașina sa răsturnându-se pe marginea drumului.

La fața locului au intervenit imediat echipaje ale pompierilor, ambulanței și poliției, însă din păcate, victima a fost găsită fără semne vitale de către medicii de pe ambulanța SAJ. Tragedia a fost confirmată de reprezentanții ISU Timiș, care au declarat că în accident au fost implicate două autoturisme și că ambele mașini erau conduse de către șoferi.

Potrivit poliției, femeia în vârstă de 58 de ani se afla la volanul unui autoturism care circula dinspre DJ691 spre Aeroportul Timișoara. Din motive încă necunoscute, ea a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani, care a fost răsturnat în urma impactului.

Femeia a suferit răni și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. Dosarul penal întocmit vizează infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.