NOUTATI

Poliţişti filmați în timp ce aruncau în canal un cadavru sfâşiat. Imagini şocante.

Un scandal a izbucnit cand trei poliţişti au fost surprinşi de o cameră video aruncând într-un canal jumătatea inferioară a unui bărbat mort într-un accident rutier.

Înregistrarea, care a stârnit furia internauţilor, îi arată pe agenţii de poliţie din statul Bihar, unul dintre cele mai sărace din ţară, cum se debarasează de corpul însângerat al victimei, fără să ţină cont de demnitatea umană.

Potrivit unui oficial al poliţiei din districtul Muzaffarpur, cealaltă jumătate a corpului a fost trimisă la autopsie, dar partea inferioară era prea deteriorată pentru a fi recuperată.

El a recunoscut că poliţiştii au greşit şi i-a suspendat din funcţie pe cei implicaţi. După ce imaginile au devenit virale, poliţia a recuperat părţile de corp din canal, conform unei surse locale.

Mulţi utilizatori ai reţelei sociale X (fosta Twitter) au criticat dur comportamentul poliţiştilor şi au pus la îndoială profesionalismul şi moralitatea lor. “Aceştia sunt poliţişti sau animale sălbatice?”, a întrebat unul dintre ei. “Se pare că oamenii din zilele noastre nu mai au umanitate şi moralitate”, a adăugat altul