NOUTATI

Poliţist şi pompier, acuzaţi de viol asupra unor minore. Imaginile şocante au fost distribuite pe internet.

Două fetiţe de 12 şi 13 ani au trăit un coșmar în mâinile unor bărbați care ar fi trebuit să le apere. Un poliţist şi un pompier dintr-un sat din Iaşi sunt suspectaţi că au abuzat sexual de ele timp de mai multe luni.

Mai mult, pompierul ar fi înregistrat scenele de viol și le-ar fi trimis prietenilor săi pe internet.Cazul a fost descoperit după ce mama uneia dintre victime a găsit pe telefonul fiicei sale conversaţii şi fotografii indecente cu pompierul.

Femeia a alertat imediat poliţia, care a început o anchetă.Anchetatorii au aflat că pompierul ar fi început relaţia cu fata de 13 ani în ianuarie 2023 și ar fi profitat de ea până în septembrie. În tot acest timp, el ar fi făcut poze și filme cu ea în ipostaze sexuale și le-ar fi arătat și altora.

Pompierul a fost arestat preventiv și suspendat din funcție, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Iaşi, Laurenţiu Listar.În cadrul anchetei, poliţiştii au descoperit un alt caz grav. Poliţistul din localitate, prieten cu pompierul, ar fi violat două fetițe de 12 și 13 ani, începând din februarie 2020. Poliţistul nu este la prima abatere.

El a fost cercetat de DNA în 2021 pentru abuz în serviciu și fals intelectual, după ce ar fi favorizat un șofer care încălcase regulile de circulație.

De asemenea, el a fost filmat bătându-și concubina pe stradă în vara lui 2023.Comunitatea locală este revoltată și îngrozită de faptele celor doi bărbați.

Un vecin spune că nu mai are încredere în oamenii legii, dacă aceștia fac astfel de orori. Poliţistul a fost și el arestat preventiv.

Cei care cunosc cazuri de abuz asupra copiiilor pot suna la numărul de urgență 119.