NOUTATI

Pierdere semnificativă în fotbalul Dambovitean: Cătălin Vremăroiu se stinge la doar 49 de ani

Doliu în fotbalul judetului Dambovita! A murit fostul arbitru Cătălin Vremăroiu

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a împărtășit recent dureroasa veste a decesului lui Cătălin Vremăroiu, fost arbitru și observator divizionar, și profesor de sport la Liceul Tehnologic Petrol Moreni. Această tragică ştire a lovit comunitatea fotbalului local.

La vârsta de doar 49 de ani, Vremăroiu a lăsat un gol imens în fotbalul județean dâmbovițean. El a fost recunoscut ca un erudit, expert în domeniul său și o persoană de neînlocuit.

Vremăroiu a adus contribuții importante ca vicepreședinte CJA Dâmbovița și membru al mai multor comisii AJF Dâmbovița. Comunitatea îl onorează pe Vremăroiu și îi păstrează amintirea pozitivă.

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița adresează cele mai sincere condoleanțe familiei lui Vremăroiu în aceste momente grele.

“O veste șoc zguduie din temelii fotbalul dâmbovițean! Ne-a părăsit, mult prea devreme, colegul Cătălin Vremăroiu (49 de ani), fost arbitru și observator divizionar, vicepreședinte CJA Dâmbovița, membru al mai multor comisii AJF Dâmbovița. Un specialist, un erudit, un om valoros!