DIVERTISMENT

Peste 600 de prichindei îl vor întâmpina pe Moș Crăciun în bazin, la Cupa Moș Crăciun de la Târgoviște”

Târgoviște, Dâmbovița – Atmosfera de sărbătoare își face simțită prezența în inimile copiilor pasionați de înot datorită evenimentului anual Cupa Moș Crăciun, care se va desfășura în data de 16 decembrie, la ora 10:30, la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

Moș Crăciun își continuă tradiția generoasă de a recompensa eforturile tinerilor înotători, aducând cu el nu doar cadouri, ci și mândria de a participa la prima competiție și bucuria succesului în sportul acvatic. Peste 600 de copii, entuziasmați de marea întrecere și momentul întâlnirii cu binefăcătorul lor, sunt așteptați să își demonstreze talentul în apa cristalină a bazinului olimpic.

Organizat de Primăria Municipiului Târgoviște și pregătit până la cele mai mici detalii de reprezentanții Complexului Turistic de Natație, evenimentul promite să fie unul plin de entuziasm și spirit competitiv. Copiii, încadrați în diverse categorii de vârstă și nivel de pregătire, vor avea oportunitatea să își arate abilitățile, făcând astfel primii pași spre înotul de performanță.

„Este un moment magic pentru toți copiii care fac înot aici. Moș Crăciun este invitatul de onoare care vine nu doar să acorde diplome și cadouri, ci și să încurajeze pasiunea pentru înot și să celebreze noi începuturi în lumea competițiilor sportive”, a declarat unul dintre organizatori.

În timp ce spiritele sărbătorilor de iarnă se apropie, Cupa Moș Crăciun devine un simbol al comunității și al implicării locale în susținerea activităților sportive pentru copii. Întregul oraș pare să fie cuprins de bucuria acestei tradiții care cultivă nu doar sportivitatea, ci și interacțiunea între copii, într-un mediu plin de veselie și camaraderie.

Toți ochii vor fi ațintiți spre bazin în ziua competiției, când micii înotători, cu speranța și determinarea vizibile în ochi, vor înota nu doar pentru medalii, ci și pentru amintiri prețioase. Și, bineînțeles, Moș Crăciun va fi acolo pentru a-i asigura că fiecare brațată contează și că fiecare zâmbet este un dar în sine.

Urmariti-ne pe Google News