SPORT

Performanță remarcabilă a Clubului Sportiv Târgoviște la Campionatul Național de Lupte pe Plajă și Aptitudini Specifice

Între 21 și 25 iunie, în Costinești, a avut loc Campionatul Național de Lupte pe Plajă și Aptitudini Specifice.

La ediția curentă a acestor două competiții, luptătorii de la Clubul Sportiv Târgoviște, sub îndrumarea antrenorului Cornel Cornea, au avut o prestație impresionantă. Doi dintre ei au reușit să obțină medalii de valoare, clasându-se pe podium.

Marian Daniel Mihai a fost fără îndoială vedeta Clubului Sportiv la aceste două competiții. În cadrul acestor întreceri, tânărul sportiv a reușit să obțină nu mai puțin de trei medalii. Prima a fost câștigată la competiția de Aptitudini Specifice, unde, la categoria de 85 de kilograme, a obținut medalia de bronz.

În cadrul competiției de lupte pe plajă U13, luptătorul dâmbovițean a câștigat medalia de argint la categoria +60 de kilograme. În plus, la Campionatul Național de Lupte U15, la categoria +75 de kilograme, Marian Daniel Mihai a obținut din nou argintul, devenind astfel vicecampion național.

De asemenea, la Campionatul Național de lupte pe plajă U15, Raul Bobleac a obținut medalia de argint la categoria 55 de kilograme.

Datorită scorului foarte bun obținut, echipa Clubului Sportiv Târgoviște a terminat Campionatul Național de lupte pe plajă U15 pe locul al treilea.

Alți doi luptători de la CS Târgoviște care au contribuit semnificativ la scorul echipei în clasamentul general, deși nu au reușit să se claseze pe podium, au fost Florin Rudaru (cat. 55 kg) și Andrei Nan (cat. 65 kg).

Sources

Romania – Constanta – Neversea Beach | Beach Wrestling World SeriesBeach Wrestling Highlights from Romania – YouTubeJohnson tops Cook, Bommarito beats Shalack as Senior men and women champions crowned at USMC Beach NationalsUSA Wrestling Eventshttps://www.trackwrestling.com/Login.jsp

GPT-4

Share

Message @Jurnalist

Urmariti-ne pe Google News