SPORT

Performanță Notabilă a Jandarmului Dambovitean Ionuț Timofte în Competițiile Sportive

Pentru mai mult de 7 ani, jandarmul Ionuț Timofte a fost un reprezentant de seamă al Jandarmeriei din Dâmbovița, participând la numeroase competiții sportive, cum ar fi maratoane montane, semimaratoane pe asfalt și crosuri, unde a obținut rezultate impresionante.

Duminică, pe data de 23 aprilie, acest jandarm montan a realizat o nouă performanță. A reușit să se claseze pe locul al doilea la „Campionatul Național de Semimaraton Masters”, în categoria de vârstă 35 – 39 de ani, competiție care a avut loc în București.

Fiind un mare pasionat de sport și de alergare montană, subofițerul a reușit să parcurgă o distanță de 21,97 km, înregistrând un timp oficial de o oră, 22 de minute și 6 secunde.

La începutul lunii mai 2023, jandarmul montan va lua parte la competiția de alergare „Subcarpați Trial Run”, care se va desfășura în zona Pădurii Goruna.

Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte își desfășoară activitatea la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din 2006, fiind alocat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi.

Urmariti-ne pe Google News