NOUTATI

Percheziții și rețineri în cazul furtului unui tractor agricol și a unei remorci

Într-un incident recent din județul Prahova, un tractor agricol și o remorcă în valoare de 30.000 de lei au fost furate pe timp de noapte dintr-o localitate. Polițiștii au intervenit imediat și au început o anchetă pentru a identifica hoții.

În această săptămână, forțele de ordine au efectuat 11 percheziții la persoane bănuite din județele Dâmbovița și Prahova. Aceste acțiuni au avut loc în localitățile Bilciurești, Crevedia, Blejoi și Ploiești.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cocorăștii Colț au efectuat 6 percheziții la locuințele a 6 tineri cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani. Aceștia sunt bănuiți că ar fi sustras tractorul și remorca din comuna Tinosu, în noaptea de 19 spre 20 martie a.c. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 30.000 de lei.

În același timp, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au efectuat 5 percheziții la persoane suspecte de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Se pare că la data de 1 mai a.c., un tânăr a fost deposedat prin acte de violență de către bunurile personale.

În urma perchezițiilor, forțele de ordine au reținut cinci persoane. În prezent, acestea sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și tâlhărie. Polițiștii continuă să investigheze cazul și să adune probe pentru a putea aduce în fața justiției toți cei implicați în aceste fapte ilegale.

Este important să ne amintim că astfel de fapte nu sunt tolerate și că forțele de ordine fac tot posibilul pentru a proteja proprietatea și siguranța cetățenilor. De asemenea, este important ca cetățenii să informeze imediat poliția despre orice activitate suspectă din zonă și să colaboreze cu autoritățile pentru a preveni astfel de infracțiuni.

Urmariti-ne pe Google News