NOUTATI

Peisaj post-apocaliptic și victime multiple la Crevedia

Scene desprinse parcă dintr-un film apocaliptic au fost surprinse la Crevedia în urma unui incendiu devastator la stația GPL.

Primele fotografii publicate după tragica întâmplare ilustrează amploarea distrugerii și puterea cu care flăcările și exploziile au transformat totul în cenușă.

Surse de la realitatea.net informează că mai multe echipe de anchetatori au fost mobilizate pentru a investiga circumstanțele tragediei. Polițiștii, criminaliștii specializați în explozibili, experții judiciari și inspectori ai muncii efectuează investigații minuțioase la stația care a fost distrusă.

Consecințele tragicului eveniment sunt profunde. Pe lângă victima care a suferit un infarct în urma incidentului și a soției acestuia care a decedat din cauza arsurilor, alte 58 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite.

Patru dintre victime au fost deja transferate în spitale din alte țări, iar alți șapte vor fi evacuați în curând. ISU Dâmbovița a anunțat că, deși flăcările au fost stinse, există încă riscuri. Trei echipaje au rămas în zonă pentru a monitoriza situația și a interveni în cazul apariției altor situații de urgență.

Urmariti-ne pe Google News