NOUTATI

Pe vârful nebuniei: Salvatorii din Dâmbovița, pe muchie de cuțit de două ori în 48 de ore, grație planurilor suicidale a doi adulți cu gust pentru dramatic

Salvatorii din Dâmbovița au experimentat o adevărată avalanșă de adrenalină (și nu într-un mod plăcut), după ce au fost nevoiți să intervină la două tentative de suicid în doar două zile. Un bărbat și o femeie au considerat că acestea vor fi zilele lor de glorie, amenințând că își vor lua zborul de la etaj.

Într-o sâmbătă agitată, la orele când lumea normală se pregătește de somn, un apel la 112 a pus Târgoviștea în alertă. Un domn și-a petrecut noaptea planificând o aventură aeriană. La fața locului a început un adevărat spectacol: polițiști, pompieri cu tot felul de mașini sofisticate și ambulanța în așteptare.

Bărbatul cu gânduri înalte nu s-a lăsat păcălit așa ușor de speranțele salvatorilor de a-și mări numărul cazurilor rezolvate. Au urmat tratative, iar în urma asaltului de profesionalism al pompierilor, jandarmilor, polițiștilor și unui negociator, s-a reușit salvarea miraculoasă a bărbatului. După întreaga dramă, acesta a fost îngrijit și trimis rapid spre spital.

În același spirit, o femeie de 48 de ani a oferit a doua reprezentație, cu aceeași miză. Salvatorii au participat la un spectacol identic, după ce un vecin al femeii anunța că aceasta aruncă obiecte pe geam.

Din investigațiile efectuate la adresa din strada 8 Martie, din Târgoviște, la etajul doi, locuința unei femei de 48 de ani, s-a constatat că aceasta părea dornică de a învăța să zboare. La fața locului au fost solicitate echipaje de la ISU, SAJ și un negociator. Din fericire, femeia a fost impresionată de eforturile salvatorilor și a cooperat cu autoritățile, urmând să fie internată la psihiatrie.

P.S. Nu e de gluma, dar…

Urmariti-ne pe Google News