NOUTATI

Patru medalii pentru CS Târgoviște la Campionatul European de Karate Goju Ryu

Clubul Sportiv Târgoviște a avut o prezență remarcabilă la Campionatul European de Karate Goju Ryu, care a avut loc în Belgia, în weekendul 15-16 septembrie.

Cei patru karateka ai clubului au reușit să urce pe podium la diferite categorii de vârstă și greutate, aducând astfel patru medalii pentru România.La seniori, Valentin Cîrlan a cucerit medalia de bronz la kumite, categoria 60 kg, după ce a trecut de adversari redutabili.

Acesta este cel mai bun rezultat al său la nivel european.La U21, Andreea Geana a fost la un pas de titlul european la kumite, categoria 50 kg, dar a pierdut în finală și s-a mulțumit cu argintul.

Andreea este una dintre cele mai promițătoare sportive ale clubului.La juniori, Alexandru Munteanu și Ștefania Huiu au obținut fiecare câte o medalie de bronz la kumite, în limitele categoriilor 61 kg, respectiv 59 kg.

Cei doi au demonstrat că au talent și determinare și au făcut cinste clubului și țării.CS Târgoviște se poate mândri cu performanțele sportivilor săi, care au reprezentat cu fruntea sus România la competiția continentală. Felicitări tuturor!