NOUTATI

Parada Autovehiculelor de Epocă Înfrumusețează Dâmbovița Mall pe 15 octombrie

Târgoviște, orașul cu o istorie îndelungată, găzduiește un eveniment de neratat dedicat pasionaților de autoturisme de epocă. Duminică, 15 octombrie, parcarea Dâmbovița Mall se transformă într-un autentic muzeu al autovehiculelor inovative și pline de farmec din trecut. Organizatorii invită publicul să admire eleganța unor modele care au marcat istoria industriei auto, aducând împreună o prezentare excepțională de mobilă clasică cu povești fascinante.

Bolizii care au făcut senzație în alte epoci, coupé-urile care au trasat drumul inovației și stilului, toate acestea și multe altele vor fi expuse între orele 10.30 și 16.00. Aceste opere de artă mobile, care îmbină stilul cu amintiri ale epocilor de glorie, sunt pregătite să uimească și să incante privirile tuturor celor prezenți.

Fiecare automobil expus va oferi publicului nu doar un festin vizual, ci și o călătorie impresionantă în trecut, prin poveștile pe care le aduc cu ele. Admiratorii autovehiculelor clasice vor avea ocazia să descopere cum eleganța, stilul și sclipirea metalului vechi pot aduce laolaltă comunitățile.

Vino să te bucuri de o paradă unică de autoturisme de epocă, unde frumusețea și istoria se împletesc într-o demonstrație șocantă de măiestrie și stil. Organizatorii evenimentului transmit: „Pășește într-o lume în care stilul și eleganța sunt la ele acasă!” Așadar, nu ratați întâlnirea cu istoria auto în parcarea Dâmbovița Mall pe 15 octombrie.