NOUTATI

Oroare în Plopeni: O femeie a aruncat o pisică de la etajul 3, provocându-i moartea

O întâmplare șocantă a avut loc vineri, în jurul orei 15:00, în orașul Plopeni, unde o locuitoare în vârstă de 64 de ani este acuzată de o faptă de o cruzime ieșită din comun. Potrivit martorilor, femeia ar fi aruncat intenționat o pisică de la balconul apartamentului său situat la etajul al treilea al unui bloc. În urma impactului, animalul nevinovat și-a pierdut viața.

Sesizați de către un martor al incidentului, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova au demarat imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului. În scurt timp, oamenii legii au identificat și depistat femeia în cauză, care a fost condusă la secția de poliție pentru a fi audiată.

În baza probelor adunate, autoritățile au luat decizia de a o reține pe femeia de 64 de ani pentru 24 de ore. Aceasta este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept, faptă care se pedepsește cu închisoarea între 2 și 7 ani.

Tragicul eveniment a stârnit indignare și revoltă în rândul comunității locale, multe voci cerând o pedeapsă exemplară pentru autoarea acestui act de cruzime. Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii continuând cercetările pentru a clarifica toate aspectele acestui caz tulburător.

Urmariti-ne pe Google News