NOUTATI

Operațiunea de salvare reușită în Târgoviște după izbucnirea unui incendiu devastator într-un bloc de apartamente

Imagini: Vineri dimineața, pe strada Boerescu Zaharia din Târgoviște, s-a declanșat o stare de alertă în urma unui incendiu puternic izbucnit într-un apartament de la etajul al treilea al unei clădiri rezidențiale.

Occupații clădirii au trebuit să-și părăsească locuințele, dar, datorită intervenției rapide a pompierilor, nu au fost înregistrate victime. Unitățile de pompieri au fost mobilizate rapid, cu numeroase autospeciale pe pozitie pentru a controla și stinge flăcările.

Conform rapoartelor ISU Dâmbovița, la sosirea echipajelor la scena incendiului, s-a observată că flăcările se răspândiseră în întreg apartamentul. În paralel cu implementarea măsurilor de control și eliminare a incendiului, a fost efectuată evacuarea rezidenților din bloc.

În prezent, situația incendiului a fost complet gestionată și sunt în curs eforturi pentru a remedia efectele secundare cauzate de incendiu. Se confirmă că, până acum, nu au fost raportate victime.

Echipa de pompieri care a intervenit pentru gestionarea situației a inclus Detașamentul Târgoviște, care a acționat cu trei autospeciale echipate cu apă și spumă, o autoscară pentru salvare de la înălțime și o echipă SAJ.