NOUTATI

Om de afaceri din Sibiu, ucis în bătaie de hoți mascați în propria casă. Ce avere impresionantă avea victima

Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

Și spitalul a confirmat vestea tristă. „Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți – n.r.). Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a spus Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Un caz șocant de violență a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în Sibiu. Un om de afaceri, Adrian Kreiner, a fost găsit în stare critică în locuința sa, după ce a fost atacat de trei indivizi înarmați și mascați. Fiica lui a fost și ea amenințată cu moartea de către agresori, care au fugit cu bijuterii și ceasuri de lux.

Adrian Kreiner era unul dintre cei mai bogați oameni din Sibiu, cu o afacere de succes în domeniul auto. Avea o pasiune pentru raliuri și mașini scumpe, dar și pentru criptomonede și blockchain. A murit la spital, după ce medicii nu au mai putut să-l salveze. Poliția a deschis o anchetă pentru a-i prinde pe autorii jafului.

Urmariti-ne pe Google News