SPORT

Oferă sprijin echipei tale favorite! Chindia Târgoviște surprinde fanii cu un pachet promoțional

Târgoviștenii vor avea parte de un spectacol fotbalistic de neratat în următoarele săptămâni, iar suporterii adevărați nu vor mai avea motive să rateze această oportunitate. Clubul Chindia Târgoviște a anunțat că pune la dispoziție un pachet special pentru meciurile cu CSM Reșița și Petrolul Ploiești de pe arena „Eugen Popescu”, unde susținătorii echipei pot achiziționa un bilet și să se bucure de două meciuri de top.

Într-un gest care încântă pasionații fotbalului și încurajează susținerea echipelor locale, Chindia Târgoviște a decis să ofere acces gratuit la meciul din Cupa României, Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești, pentru persoanele care cumpără un bilet la meciul cu CSM Reșița din campionat. Astfel, cei care își doresc să susțină echipa favorită în ambele meciuri pot beneficia de un preț redus și de o experiență fotbalistică deosebită.

Oficialii Chindiei Târgoviște au declarat că această promoție a fost lansată cu scopul de a aduce galeria înapoi pe stadionul „Eugen Popescu” și de a oferi sprijinul necesar echipei. „Echipa noastră are nevoie de suportul vostru! Am decis să reducem prețurile la bilete pentru a vedea tribunele pline la meciurile importante pe care le avem în față”, a spus un reprezentant al clubului târgoviștean.

Cele două meciuri sunt cu atât mai importante din perspectiva evoluției Chindiei Târgoviște în actualul sezon. Primul meci, Chindia Târgoviște – CSM Reșița, va avea loc pe data de 28 octombrie, începând cu ora 11:00, iar al doilea meci, Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești, va avea loc pe data de 31 octombrie, începând cu ora 18:00.

Prețurile pentru bilete sunt avantajoase și accesibile oricărui pasionat de fotbal. În Tribuna 1 Central, biletele costă 40 de lei, iar în Tribuna 1 Periferic, costul unui bilet este de 25 de lei. Pentru Tribuna 2 – Sector (A-K), biletele sunt disponibile la doar 15 lei, iar pentru elevi peste 14 ani, studenți și pensionari, există o reducere specială, biletele costând doar 10 lei. Este necesară prezentarea unui carnet de elev/student sau a unui talon de pensie însoțite de cartea de identitate pentru a beneficia de reducere.

Bucuria copiilor sub 14 ani este garantată, deoarece însoțind un adult plătitor de bilet, aceștia au acces gratuit pe stadion. Este necesară achiziționarea unui bilet valabil cu valoare 0 pentru copii.

Pentru o experiență simplă și rapidă, biletele pot fi cumpărate online, accesând site-ul www.bilete.ro/pachete-chindia/. Aici, suporterii pot rezerva locurile dorite în avans și se pot bucura de avantajele pachetului oferit de Chindia Târgoviște.

Nu rata ocazia de a fi alături de echipa ta favorită la cele mai importante meciuri ale sezonului. Achiziționează un bilet și bucură-te de două mari meciuri pe arena „Eugen Popescu”. Hai Chindia!