NOUTATI

O viață salvată în ultima clipă: Polițist din Dâmbovița, erou pentru un om aflat la un pas de sinucidere!

Târgoviște – O intervenție promptă și plină de curaj a unui polițist din Dâmbovița a salvat vineri seara viața unui bărbat care era la un pas să se sinucidă prin spânzurare. Agentul Gabriel Prioteasa a reușit să ajungă la timp la locul incidentului și să îl oprească pe cel aflat în pragul tragediei.

Incidentul s-a petrecut pe un câmp din apropierea localității Târgoviște, unde un bărbat, copleșit de probleme, a decis să-și pună capăt zilelor. Un apel la 112 a alertat poliția, iar Gabriel Prioteasa a fost primul care a sosit la scenă.

Fără ezitare, polițistul a alergat spre bărbat și l-a prins în brațe, împiedicându-l să-și pună în aplicare planul fatal. Cu calm și blândețe, l-a convins pe cel aflat în suferință să renunțe la gestul extrem și l-a condus în siguranță.

Gestul eroic al lui Gabriel Prioteasa a fost salutat de colegii săi și de întreaga comunitate. Pe pagina de Facebook a Poliției Române, a fost postată o mărturie emoționantă despre intervenția salvatoare a agentului:

„Dacă întâlniți acest polițist pe stradă, strângeți-i mâna! Aseară a mai salvat un om. Un bărbat a fost la doar câteva secunde de a-și pierde viața. Gabriel Prioteasa, colegul nostru din Dâmbovița, a alergat spre el. L-a luat în brațe imediat ce a ajuns, pe un câmp, lângă copacul unde omul voia să-și pună capăt zilelor. I-a vorbit cu blândețe și l-a eliberat. O imagine dură i-a rămas în minte. Dar preferă să-și amintească ochii bătrânei de 75 de ani. Era mama bărbatului care a fost la doar o îmbrățișare distanță de a-și pierde viața. Ochii ei s-au umplut de lacrimi când a văzut că polițistul i-a salvat fiul în ultima clipă. Și noi îți suntem recunoscători, Gabriel!”

Urmariti-ne pe Google News