NOUTATI

O școală nouă, modernă și spațioasă, pentru 180 de copii din Malu cu Flori

Comuna Malu cu Flori din județul Dâmbovița are motive de mândrie și bucurie la sfârșitul anului 2023. Un proiect de peste 5 milioane de lei, finanțat în mare parte din fonduri europene, a dus la modernizarea, extinderea și dotarea școlii gimnaziale din localitate.

Noua școală oferă condiții optime de învățare pentru 180 de elevi, care nu vor mai fi nevoiți să învețe în schimburi. Clădirea a fost complet renovată și echipată cu mobilier, aparatură și materiale didactice la standarde europene. De asemenea, s-a realizat o extindere a spațiului școlar, pentru a asigura confortul și siguranța copiilor.

Primarul comunei, Ion Constantin, a declarat că este foarte mulțumit de rezultatul investiției, care reprezintă o îmbunătățire semnificativă a calității educației în zonă. El a mulțumit tuturor celor implicați în proiect, de la autoritățile județene și regionale, până la proiectant, constructor, consultant și personalul din administrația locală.

În prezent, școala se află în faza de obținere a autorizațiilor de funcționare, iar primarul speră ca elevii să se poată muta în noua unitate școlară cât mai curând posibil.

Urmariti-ne pe Google News