NOUTATI

O româncă si-un roman, morti în Italia în aceeași zi: înecata în mare si lovit de un camion

Italia a fost scena a două evenimente tragice care au implicat cetățeni români în ziua de marți, 14 noiembrie. În Ladispoli, pe coasta Romei, o femeie de 42 de ani a alunecat pe stânci și a căzut în mare, fiind scoasa de polițiști, dar fără a mai putea fi resuscitată. În periferia estică a Romei, un bărbat de 58 de ani, care se deplasa cu bicicleta, a fost lovit mortal de un camion pe Via Casilina.

Potrivit presei locale, femeia se afla singură pe plajă și ar fi vrut să se răcorească în apă, dar a fost luată de curent și nu a mai reușit să se întoarcă la mal. Polițiștii au intervenit rapid și au adus-o pe țărm, unde au încercat să o resuscite, dar fără succes. Dinamica incidentului este în curs de investigare de către autorități.

Bărbatul, stabilit de mai mulți ani în Italia, se îndrepta spre locul său de muncă când a fost implicat într-un accident rutier cu un camion. Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a murit pe loc, în ciuda sosirii echipajelor medicale. Poliția rutieră a închis zona pentru a efectua cercetările necesare și a stabili cauzele și responsabilitățile accidentului.